top of page

Ons verhaal

Al meer dan 20 jaar bouwt het Streekfonds bruggen tussen organisaties en schenkers die zich sociaal engageren in West-Vlaanderen. Met bijzondere aandacht voor kinderen en jongeren in kwetsbare middens, brengen we ideeën, mensen en middelen bij elkaar om kansen te bevorderen voor deze jeugd. Bouw mee door een project op te zetten dat wij graag ondersteunen of door je schouders te zetten onder de initiatieven van anderen. Engageer je en ga mee kopje onder!

STR_Logo_Hart-voor-West-vlaanderen_cirkel_FIN-01.png

Onze missie

Veel jongeren in onze provincie gaan kopje onder. 1 op de 5 jongeren in West-Vlaanderen zit niet goed in zijn/haar/hun vel en hebben nood aan ondersteuning. Jaarlijks steunen we met’ Een Hart voor West-Vlaanderen’ projecten in onze provincie ten voordele van jongeren in kwetsbare situaties. De organisatoren van de geselecteerde projecten geven een impactvolle bijdrage op gebied van onderwijs, talentontwikkeling, ondernemerschap en welzijn en dragen bij aan een betere toekomst voor deze doelgroep. 
Met jouw financiële steun draag je direct mee aan lokale impact, klein of groot, iedere bijdrage telt! 

Ons streefdoel

Jaarlijks geven we met 'Een Hart voor West-Vlaanderen' minimum van €100.000 aan financiële steun voor projecten voor de jongeren in kwetsbare situaties. Met deze 'Kopje Onder' crowdfundingactie willen we dit jaar €50.000 extra ophalen, om zo nog meer projecten te kunnen steunen. Dank jullie wel voor jullie bijdrage.
Bij een gift vanaf €40,00 ontvang je automatisch een fiscaal attest en wordt bijna de helft (45%) terugbetaald!

bottom of page